Bebiströjan/Gåstol

Köpa gåstol 2021

Här på vår sida om gåstolar hittar du ett stort sortiment av gåstolar från olika leverantörer och butiker på nätet. Använd vår smarta sökfunktion för att filtrera bland alla produkter, för att till exempel hitta gåstolar från ett specifikt varumärke.

Gåstolen är ett superbra hjälpmedel

Gåstolar är ett hjälpmedel för barn som ska lära sig gå. De kan också användas för barn med ett handikapp och/eller sjuka barn som har det svårare att gå än barn som är friska. En gåstol är därför ett mycket bra alternativ till barnets uppväxt, för att underlätta för både barn och föräldrar. Gåstolarna är försedda med hjul för att de ska kunna hanteras med enkelhet. Därav gör det enklare för barnet att ta sig framåt och på så sätt kan barnet komma att lära sig att kunna gå snabbare. Gåstolar finns i olika varianter, utföranden och färger, för att man ska hitta det alternativet som passar en bäst.

Att välja rätt gåstol

Alla gåstolar har samma funktion, vilket innebär att man egentligen kan välja den som man tycker är mest attraktiv. Det som skiljer gåstolarna emellan kan vara kvalitet, färger, storlek, men också hur många leksaker som finns på gåstolen. Gåstolarna är utrustade med leksaker för att barnet ska tycka att det är kul, samtidigt som de tränar på att gå. Ett funktionellt och lekfullt sätt att lära sig gå på helt enkelt. Det finns således inget rätt eller fel när man ska välja gåstol, utan det är hur man själv känner och vad man är ute efter.

Jämför olika gåstolar

Ett tips är dock att jämföra olika gåstolar och på så sätt kan man får en överblick på vad det finns för typ av gåstolar. Det gör också att det kan bli lättare att välja ut en som passar. Eftersom det finns så brett utbud av gåstolar på marknaden är det alltid bra att ha lite olika alternativ att välja mellan. Det är också bra att tänka på att det finns gåstolar som är avsedda för barn i en viss ålder. En gåstol hjälper inte barnet att bara lära sig att gå, utan det är också en rolig leksak och är därför väldigt rekommenderat.

Alla gåstolar i vår databas

Här nedan hittar du samtliga gåstolar som vi har inlagda i vår databas, klicka dig gärna vidare för att läsa mer om någon av de olika produkterna. Om du vill sortera tabellen efter någon av rubrikerna är det bara att klicka på rubriken du vill sortera enligt, så kommer tabellen att sortera sig efter den kolumnen på en gång (klicka igen för att vända på sorteringen).

Produkt Material Ålder (månad från) Pris (ca.)
2ME Charlie 699 kr
2ME Italy Tyg, Plast 6 499 kr
2ME Learn to Walk Italy Chair Plast 499 kr
2ME Rasmus Plast 698 kr
2ME Rasmus Ferrari Plast 695 kr
Baby Dan Walking Chair Tyg, Plast 6 690 kr
BabyDan Baby Walker Play Chair Tyg, Plast 6 695 kr
Babymoov Baby Walker Gåstol 9 914 kr
Baninni 2 in 1 Rosco Tyg, Plast 6 681 kr
Baninni Babywalker Classic 2 in 1 Tyg, Plast, Metall 6 802 kr
Beemoo Happy Lära-Gå-Stol 6 279 kr
Bieco 3 in 1 Activity Gift Trolley Tyg, Plast, Metall 6 624 kr
Bieco Gåstol Tyg, Plast 6 617 kr
Bozz Lekstol Lyx 649 kr
Bright starts Ford Mustang Baby Walker 3 Ways to Play Tyg, Plast 6 1371 kr
Chicco 123 Activity Centre 6 1120 kr
Chicco Baby Walker 1-2-3 1240 kr
Chicco Circus Tyg, Plast 6 599 kr
Chicco Rainbow Baby Walker 6 699 kr
Chicco Walky Talky Plast 6 835 kr
Fillikid Gåstol Tyg, Plast 455 kr
Hauck 2 in1 Walker Tyg, Plast 6 795 kr
Hauck 2-i-1 Walker Lekstol 6 995 kr
Hauck Disney Lekstol Mimmi Pigg 6 629 kr
Hauck Disney Lekstol Musse Pigg Tyg, Plast 6 629 kr
Hauck Disney Lekstol Nalle Puh Tyg, Plast 6 649 kr
Hauck Gåstol Player Jungle Fun Tyg, Plast 6 599 kr
Hauck Lära-Gå-Stol 1-2-3 Hearts Tyg, Plast 6 699 kr
Inovi iWalk Cruiser Lära-Gå-Stol 499 kr
Inovi iWalk Lära-Gå-Stol 799 kr
Inovi iWalk Lära-Gå-Stol F1 995 kr
Jané Gåstol Formula Kid Red 6 1099 kr
Kaxholmens Sängfabrik Gåstol 679 kr
Keenway Walk & Play Walker Plast 6 386 kr
Kids ll John Deere Gator 3 Ways to Play Walker Plast, Metall 1184 kr
KidsEmbrace Batman Activity Walker 948 kr
Moweo Ferrari Lära-Gå-Stol Tyg, Plast 6 499 kr
Moweo Playful Tyg, Plast, Metall 6 499 kr
Moweo Ride Tyg, Plast, Metall 6 499 kr
My Child Car Walker 6 770 kr
My Child F1 Car Walker 6 770 kr
My Child Walk n' Rock 711 kr
Safety 1st Bolid 6 491 kr
Safety 1st Kamino Plast 6 1099 kr
Skip Hop Silver Lining Cloud Baby's View Activity Center Tyg, Plast 4 1749 kr
Smoby Cotoons Aktivitetsstol 6 490 kr
Tryco Baby Walker 2-in-1 F1 Racer 6 999 kr
Tryco Gåstol 2 in 1 F1 Racer Tyg, Plast, Metall 6 999 kr
vidaXL Baby Gåstol 639 kr
Wonderworld Hoppy Bunny Walker Trä 613 kr

Gåstol från olika varumärken

Här nedan hittar du våra undersidor med gåstolar från olika varumärken. Kolla gärna in listorna för att hitta bästa priset och bästa dealen för just dig.


2ME Baby Dan BabyDan Babymoov Baninni Beemoo Bieco Bozz Bright starts Chicco Fillikid Hauck Inovi Jané Kaxholmens Sängfabrik Keenway Kids ll KidsEmbrace Moweo My Child Safety 1st Skip Hop Smoby Tryco vidaXL Wonderworld

Bästa sortimentet och billigaste priset

Hos oss på Bebiströjan hittar du alltid det bästa sortimentet med gåstol och alltid det billigaste och bästa priset. Klicka dig gärna runt på sajten för att hitta gåstolen som just du letar efter.


Information om produkter

Den information som presenteras om produkterna på Bebiströjan har inhämtats och sammanställts automatiskt. Detta innebär att informationen kan vara felaktig i de fall våra källor har rapporterat felaktig information. Vår avsikt är att all information på webbplatsen skall korrekt och aktuell, men kan av ovanstående anledning inte garantera tillförlitlighet eller korrekthet i den information som presenteras. Vi uppmanar dig som använder Bebiströjan att undersöka priser och informationen innan du köper någon av de produkter vi skriver om. Alla handlingar som vidtas av dig som användare av webbplatsen sker på eget ansvar. Vi bakom Bebiströjan kan därför inte hållas ansvariga för några som helst handlingar som grundas på den information som tillhandahålls här på webbplatsen.