Bästa amningskudde 2023

Amningskudden gör amningen bekvämare

En amningskuddes främsta syfte är att användas när barnet ska ammas. Den är som en lång och u-formad korv som du lägger kring din midja och sedan kan vila armen på när barnet ska ammas. Barnet kan också ligga direkt på kudden eller helt enkelt på det sätt som passar bäst.

Amningskudden gör att barnet ligger i en bra position för amning och avlastar dina armar. Många och långa timmar av amning kan ge spänningar i både armar, rygg och nacke. En bra ergonomisk ställning ger dig bättre förutsättningar för att kunna slappna av vid matstunderna med ditt barn.

Tyget på amningskudden kan oftast tas av och tvättas och i vissa fall kan hela amningskudden tvättas. Det kan dock vara bra att skydda amningskudden med ett lakan, en tunn filt eller något annat som lätt kan bytas när det har blivit lortigt.

Andra användningsområden

En del amningskuddar är utformade så att de kan användas av den blivande modern redan under graviditeten. Den kan avlasta en ond rygg eller vara ett bekvämt sällskap i sängen för att kunna hitta bekväma sovställningar trots en växande mage. Kudden kan vara skön att sätta mellan knäna för att avlasta ryggen eller andra delar av kroppen som gör ont.

En amningskudde som inte är för tjock kan användas som babynest, men det förutsätter att den inte är för hög. Kudden får inte riskera att kunna hamna på barnet. En amningskudde fungerar utmärkt som sittstöd när barnet börjar sätta sig upp. Amningskudden omsluter då barnet och hindrar det från att ramla. Om barnet ändå ramlar så fångas det upp av den mjuka kudden.

Åsikter om amningskuddar är många och det finns dem som hävdar att de är onödiga. Det går att använda vanliga kuddar och bulla upp men blir onekligen inte lika bra som en amningskudde. Har man provat att använda en amningskudde så brukar man bli väldigt nöjd. Här nedanför kan du läsa mer om våra två favorit amningskuddar.


Buddy Nordic Leaf Bumper amningskudde

Vinter & Bloom har verkligen skapat en mysig amningskudde som har många användningsområden. Den här kudden kommer att vara din bästa vän under amningstiden och även under graviditeten.

Amningskudden kan användas som ett ombonat spjälskydd i sängen för att ge extra trygghet och skydd för din bebis. Dessutom fungerar den som ett stöd under amning, vilket hjälper till att hålla en bekväm och avslappnad position för både dig och din bebis. Dessutom kan den också användas som en avlastande gravidkudde i sängen, vilket ger extra stöd och komfort under natten.

Kudden är tillverkad av Oeko-Tex-certifierad ringspunnen bomull med en underbar satinkänsla. Detta gör att kudden känns mjuk och lyxig mot huden. Fyllningen är också tillverkad av Oeko-Tex-certifierad polyester, vilket ger extra stöd och komfort.

Den här amningskudden är verkligen perfekt att ha som stöd och mysig kompis till din lilla älskling. Den kommer att underlätta både amning och vila för dig och din bebis.

Sammanfattningsvis är Vinter & Blooms amningskudde en fantastisk produkt som erbjuder mångsidighet och komfort. Med sin ombonade design, högkvalitativa material och användbarhet kommer den att bli en oumbärlig del av din amnings- och graviditetsupplevelse. Ge dig själv och din bebis det bästa med denna mysiga amningskudde. Här intill/nedan hittar du de för närvarande bästa priserna på Buddy Nordic Leaf Bumper amningskudde.

i samarbete med PriceRunner


Doomoo Buddy amningskudde

Doomoos amningskudde har verkligen blivit en populär favorit, och det finns många anledningar till det. Dess form, flexibilitet och mjukhet gör den till en fantastisk produkt för både dig och ditt barn.

Amningskudden har en fyllning av prasselfria kulor som ger dig möjlighet att anpassa den efter din egen och ditt barns komfort. Du kan enkelt forma kudden för att hitta den mest bekväma positionen under amningen. Det är verkligen en personlig och anpassningsbar amningsupplevelse.

Överdraget på kudden är tillverkat av mjuk Oeko-tex-certifierad jersey, vilket ger en behaglig känsla mot huden för både dig och ditt barn. Dessutom är fyllningen gjord av minimala prasselfria EPS-kulor. En annan fördel med EPS-materialet är att det har antibakteriella egenskaper, vilket minskar risken för bakterietillväxt. Det ger extra trygghet och hygien för dig och ditt barn. Dessutom är produkten GOTS-certifierad, vilket bekräftar dess ekologiska och hållbara egenskaper.

Kudden sitter säkert runt midjan för att ge dig ett stabilt stöd under amningen och skapa en avslappnad känsla för både dig och ditt barn. Dess form gör att den även kan användas som ett sittstöd när din bebis når den fasen att lära sig att sitta.

Sammanfattningsvis är Doomoos amningskudde en omtyckt produkt som erbjuder både formbarhet, flexibilitet och mjukhet. Med dess högkvalitativa material och användbara funktioner ger den dig och ditt barn en trygg och bekväm amningsupplevelse. Ge dig själv och din bebis det bästa med denna populära amningskudde från Doomoos. Här intill/nedan hittar du de för närvarande bästa priserna på Doomoo Buddy amningskudde.

i samarbete med PriceRunner

i samarbete med PriceRunner


Skrivet av Veronica Nilsson

Skriv en kommentar