Bästa babygym 2023

Babyns första plats att upptäcka världen

Ett babygym är en plats för ditt barn att få upptäcka världen på ett mysigt sätt. Det låter som om det handlar om ett workout pass, men det handlar om rörelse och att upptäcka världen.

Babygym är ett mjukt underlag för din bäbis att ligga på. En perfekt plats att öva vändningar på från rygg till mage. Ovanför bäbisen finns figurer, mjukisdjur, barnsäkra speglar och liknande som är mysigt för barnet att titta på. Ibland kan det vara något som även kan låta. Barnet kan redan från väldigt späd ålder börja titta på det som rör sig ovanför huvudet.

Ju äldre barnet blir kan det börja träna på motoriken genom att slå på det som hänger ovanför huvudet eller röra och känna på det. Alla barn gillar inte att ligga i ett babygym, men de flesta kan ligga långa stunder och roa sig själv. Att som förälder kunna lägga ned sitt barn och ta en kopp kaffe i lugn och ro kan vara otroligt avkopplande för föräldern och ett bra sätt att vänja barnet vid att leka själv kortare stunder.

Babygym utvecklar sinnena

Små barn utvecklas snabbt och babygymmet utvecklas med dem. Från början är det en plats att ligga stilla på och iaktta, men med tiden kan barnet till slut sitta upp och leka med sakerna som tidigare hängde ovanför huvudet. Förutom saker som hänger ovanför huvudet kan det finnas föremål på mattan för barnet att leka med. Figurer som låter, prasslar eller har olika material som är roliga för barnet att känna på. En spegel som hänger ovanför barnet kan vara ett sätt att upptäcka sig själv. Att i lugn och ro le mot sin egen spegelbild och fundera ut vem det andra lilla barnet är.

Större syskon brukar också tycka om att lägga sig i babygymmet tillsammans med lillasyster eller lillebror och få höra historier om hur de lekte där när de var små. Ett babygym är en investering som kommer roa ditt barn under en lång tid. Här nedanför kan du läsa mer om våra två favorit babygym.


Rätt Start Babygym Moomin

Rätt Start Babygym Mumin är verkligen ett fantastiskt babygym som kommer att få din bebis att trivas. Det är rymligt och mjukt, och har en bedårande design med Mumin och hans vänner.

Babygymmet är utrustat med många spännande leksaker som stimulerar hörsel och känsel. Allt finns inom greppavstånd för din bebis, vilket gör det enkelt för dem att utforska och leka med leksakerna. Ovanför babygymmet hänger en båge med flera roliga figurer från Mumintrollens värld som din bebis kan greppa och upptäcka.

Om du vill kan både bågar och figurer tas av och babygymmet förvandlas till en spännande lekmatta. Lekmattan är perfekt när din bebis ligger på mage och tränar sina nackmuskler. På mattan finns roliga leksaker, speglar, mjuka skallror och prasslande fjärilar som din bebis kan titta på och klämma på.

Babygymmet är tillverkat av material av högsta kvalitet som tål tuffa tag och samtidigt är tryggt och säkert för din bebis. Du kan vara lugn med att låta din bebis utforska och leka med detta babygym.

Med Rätt Start Babygym Mumin kan din bebis utveckla sina sinnen och motorik på ett roligt och stimulerande sätt. Ge din bebis en mysig och underhållande plats att leka och växa på med detta söta aktivitetsgym. Här intill/nedan hittar du de för närvarande bästa priserna på Rätt Start Babygym Moomin.

i samarbete med PriceRunner


Tiny Love Into The Forest Gymini Deluxe babygym

Tiny Love har verkligen skapat något unikt med sitt 2-i-1 babygym. Det är utformat med justerbara bågar som ger en anpassningsbar upplevelse för ditt barn.

Babygymmet är fullpackat med många fina leksaker som är både underhållande och stimulerande för ditt barn. Leksakerna kan spela, lysa och är roliga att titta på, vilket lockar till lek och utforskande. Ditt barn kommer att ha en fantastisk tid med att upptäcka och utforska allt som babygymmet har att erbjuda.

Mattan som följer med babygymmet är mjuk och bekväm att ligga på. Den ger en skön yta för ditt barn att vila och leka på. Dessutom, när ditt barn har vuxit ur babygymmet, kan du enkelt ta bort bågarna och bara använda mattan. Det ger dig extra flexibilitet och möjlighet att anpassa babygymmet efter ditt barns utveckling.

Det här babygymmet rekommenderas från 0 månader, vilket betyder att det är perfekt från allra första stund. Det ger ditt barn en säker och stimulerande miljö för tidig utveckling och lek.

Sammanfattningsvis är Tiny Loves 2-i-1 babygym verkligen en fantastisk produkt för ditt barn. Med sin unika design, justerbara bågar och en mängd underhållande leksaker ger det en rolig och stimulerande upplevelse. Den mjuka mattan och möjligheten att anpassa babygymmet gör det ännu mer praktiskt och användbart. Ge ditt barn den bästa starten med detta underbara babygym från Tiny Love. Här intill/nedan hittar du de för närvarande bästa priserna på Tiny Love Into The Forest Gymini Deluxe babygym.

i samarbete med PriceRunner


Skrivet av Veronica Nilsson

Skriv en kommentar