Micralite resesäng

Här på vår sida om resesängar hittar du ett stort sortiment av Micralite resesängar från olika butiker på nätet. Använd vår smarta sökfunktion för att filtrera för att till exempel hitta resesäng från ett specifikt varumärke. Nedan har vi listat samtliga resesängar från Micralite, tillsammans med information om dem. Klicka dig sedan enkelt vidare för att hitta den butik där du sparar mest på ditt köp.

Micralite Sleep & Go resesäng


 Bild på Micralite Sleep & Go resesäng

  • Material: Polyester
  • Inkluderade tillbehör: Madrass
  • Färg: Svart
  • Längd: 112.0 cm
  • Bredd: 80.0 cm
  • Höjd: 67.0 cm
  • Vikt: 7.0 kg
  • Ungefärligt pris: 1 995 kr

Följ länken nedan för att lista de butiker som har bästa priset på resesängen just nu.


i samarbete med PriceRunner


Andra varumärken

Här nedan hittar du våra undersidor med resesängar från även andra varumärken, inte bara Micralite. Kolla gärna in listorna för att hitta bästa priset och bästa dealen för just dig.


2ME BabyBjörn BabyDan BabyGo Babymoov BabyTrold Beemoo BigBuy Bugaboo Carena Chicco Childhome Deryan Diono Dooky Fillikid Fisher Price Graco Hauck Inovi Jané Joie Kaxholmens Sängfabrik Kinderkraft KooDi Lionelo MaxiCosi Micralite Nuna Phil & Teds Red Castle Red Kite Safety 1st Skip Hop tectake Tiny Republic Topmark

Bästa sortimentet och billigaste priset

Hos oss på Bebiströjan hittar du alltid det bästa sortimentet med resesäng och alltid det billigaste och bästa priset. Klicka dig gärna runt på sajten för att hitta resesängen som just du letar efter.


Information om produkter

Den information som presenteras om produkterna på Bebiströjan har inhämtats och sammanställts automatiskt. Detta innebär att informationen kan vara felaktig i de fall våra källor har rapporterat felaktig information. Vår avsikt är att all information på webbplatsen skall korrekt och aktuell, men kan av ovanstående anledning inte garantera tillförlitlighet eller korrekthet i den information som presenteras. Vi uppmanar dig som använder Bebiströjan att undersöka priser och informationen innan du köper någon av de produkter vi skriver om. Alla handlingar som vidtas av dig som användare av webbplatsen sker på eget ansvar. Vi bakom Bebiströjan kan därför inte hållas ansvariga för några som helst handlingar som grundas på den information som tillhandahålls här på webbplatsen.